BABYCARD.CLUB

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими Сайтом сервісами, в зв'язку з чим Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту кожному користувачеві.

Управління сайтом www.babycard.club (далі – Сайт) здійснюється ТОВ "КАРДТЕХ КО.", код ЄДРПОУ 35098825, юридичною особою, яка зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України (далі - Компанія).

У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі – Політика) встановлено порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також, контактна інформація для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.

Особисті дані користувачів Сайту належать і обробляються ТОВ "КАРДТЕХ КО.".
При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією може здійснюється обробка даних користувача, а саме:
- даних, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;

- даних під час реєстрації за допомогою соціальних мереж (Facebook, Twitter тощо).

Компанія збирає тільки ті персональні дані (ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону і т. п.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

УВАГА!  Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних.

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в Базі персональних даних чи окремій таблиці Бази даних Сайту.

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

Після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути Користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Інтернет - сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

Персональні дані Користувача також можуть бути видалені за вимогою такого Користувача.
Права Користувача як суб’єкта персональних даних визначаються Законом України «Про захист персональних даних».

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення свої Персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були надана Користувачем Компанії відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо персональних даних Користувача, які обробляються Компанією, такий Користувач може звернутися до Компанії електронною поштою за адресою abetka@babycard.club або
засобами поштового зв’язку за адресою: 51413, м. Павлоград, вул. Поштова, 26.

До цієї Політики періодично та без попереднього повідомлення користувача про таке можуть вноситись зміни та доповнення, у тому числі при зміні вимог законодавства.

У випадку внесення істотних змін до цієї Політики Компанією буде розміщено повідомлення на Сайті та зазначено термін набрання цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного терміну Ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це означатиме, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами Політики.

Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.